Kinderfeestje bij Escape Room The Workout

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Naast de Escape Room voor volwassenen hebben we nu ook de Escape Room ''Kids Editie". Door middel van aangepaste begeleiding, een paar aanpassingen in het spel en eenvoudigere versies van de puzzels is Escape Room The Workout een erg leuke en geschikte activiteit voor een kinderfeestje. Een uur lang spanning, codes kraken, puzzelen en samenwerken en uiteindelijk; Ontsnappen! 

 

Vanaf de leeftijd van 11 jaar kun je bij ons een origineel kinderfeestje organiseren. De prijs per kind is €15,-. Daarnaast rekenen we eenmalig €15,- wanneer volwassenen mee de kamer in gaan. Er kunnen maximaal 7 kinderen per keer de Escape Room spelen. Een kinderfeestje is uitsluitend telefonisch of via het contactformulier te boeken. Wil je meer weten? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel: 0633601631 dan stellen we graag samen met jullie een leuke middag samen!

 

Afsluiten met Patat?

Dan kan! In combinatie met een kids arrangement bij restaurant Nice Favour heb je een super leuk en geheel verzorgd kinderfeestje! Na het escapen kunnen de kinderen hier cadeautjes uitpakken, iets drinken en een patatje of pizza eten. Dit kan al v.a. €5,50! Dit moet apart bijgeboekt worden. Bekijk hieronder het kids arrangement van Nice Flavour:

 

Kinderfeestje menu Nice Flavour €5,50:

 

Friet met mayonaise en een kroket of frikandel of kipnuggets

 

Of

 

Pizza Bambino: Margharita met tomaat, kaas, knoflook en oregano.

 

Eventueel met kinderijsje (meerprijs €2,-).

Kinderijsje: Een bolletje vanille en aardbeienijs met slagroom en smarties.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Locatie

Escape Room The Workout

Van Aylvaweg 3

8748 cc, Witmarsum (fr)

Email: escaperoomzwf@gmail.com

Telefoon: 0633601631