Escape Room The Workout als bedrijfsuitje:       Teambuilding & Spanning!

Op zoek naar een leuk origineel personeelsuitje met je collega's? Dan ben je bij Escape Room The Workout aan het juiste adres! Het spelen van een Escape Room vergt samenwerken, nadenken, spanning onder controle krijgen en vooral teamwork! Tijdens de spannende 60 minuten leer je elkaar pas écht goed kennen :). De ingrediënten voor een gezellig personeelsuitje waar nog lang over nagesproken zal worden. 

 

Wat is er mogelijk:

  • Het spelen van Escaperoom The Workout voor groepen tot max. 24 personen
  • Eten na de tijd (Bij Restaurant Nice Flavour in Witmarsum)
  • €20,- p.p. (inclusief gratis consumptie)

Escape Room The Workout is gevestigd in Witmarsum. De Escape Room zit naast het gezellige Cafe De Gekroonde Roskam. Dit biedt ons de ruimte en gelegenheid om grotere groepen te ontvangen. Per keer kunnen er maximaal 8 spelers het Escape spel spelen. De andere groepen kunnen wachten in Cafe De Gekroonde Roskam. Hier kunnen eventueel ook activiteiten georganiseerd worden. Super leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te strijden, want welke groep komt het snelste uit de Escape Room? 

 

Wil je meer informatie over een bedrijfsuitje bij ons? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel even op 0633601631! Dan nemen wij graag alle mogelijkheden met je door!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.