De leukste escape room van friesland!

Ontsnappen binnen 60 minuten! Eén van de leukste Escape Rooms van Friesland vind je in Witmarsum. Escape Room ''The Workout'' is een professionele, spannende, uitdagende én verrassende Escape Room. Het spelen van een Escape Room is een leuk en uitdagend uitje waarbij het echt op samenwerken aankomt. De ultieme test dus voor vrienden, familie, teamgenoten of bijvoorbeeld collega's. Tijdens het spelen van een Escape Room komt ieders ware aard naar boven... Wie is er het beste bestand tegen de tijdsdruk?

Escape Room The Workout:

Escape Room The Workout in Witmarsum is inmiddels een begrip! In 2017 openden wij onze eerste Escape Room. Met als hoofddoel onze bezoekers een unieke, verrassende en leuke ervaring te bezorgen!  Want hoe leuk is het om af en toe te ontsnappen aan de werkelijkheid en met zijn allen helemaal op te gaan in een spel? 

Voor wie?

Nou voor iedereen! Inmiddels hebben wij al meer dan 750 groepen mogen ontvangen en elke keer is de samenstelling weer anders. Families, collega's, vrienden, sportgroepen, vriendinnen, vrijgezellen, noem het maar op. Escape Room The Workout is geschikt voor jong en oud. We hanteren voor jeugd een minimale leeftijd van 10 jaar. Maar wanneer er een teamsamenstelling is met volwassenen kunnen ook kinderen onder de 10 best een Escape Room spelen! Wil je weten wat ze er van vonden? Lees dan hier de reviews!

Ontsnappen jullie uit de duistere sportschool?

Jullie stappen binnen in ''Sportschool The Workout'' in Witmarsum. Tijdens het omkleden in de kleedkamer vangen jullie een gesprek op van sportschooleigenaar H.Alter. Dit gesprek was zeker niet voor jullie oren bestemd, jullie weten nu dingen die jullie beter niet konden weten... H.Alter betrapt jullie en doet er vanaf dat moment alles aan om jullie uit de weg te ruimen. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen en uit handen te blijven van de beruchte sportschooleigenaar? Jullie hebben 60 minuten... 

Bedrijfsuitje!

Het spelen van een Escape Room is super geschikt als bedrijfs of personeelsuitje. In teamverband moet je goed samenwerken om de escape room uit te komen. Wie neemt welke rol aan? Luistert iedereen naar elkaar en hoe reageert iedereen op de tijdsdruk? Een spannend en hilarische beleving wat zeker zorgt voor binding. Na de tijd wordt er vaak nog veel over gelachen, gesproken en geëvalueerd. Wij verzorgen graag een professioneel bedrijfsuitje voor jullie. Na de tijd kunnen jullie een gratis consumptie nuttigen in Café De Roskam om hier gezellig na te kletsen. Of kies voor een Escape Arrangement bij restaurant Nice Flavour en maak je bedrijfsuitje compleet met een heerlijk diner als afsluiting! Wil je meer weten? Neem dan contact op via escaperoomzwf@gmail.com of bel naar 0633603116

Escapen en Eten!

Boek een arrangement om je uitje helemaal compleet te maken!

Bedrijfsuitjes

Voor een middagje teambuilding en plezier ben je bij ons aan het goed adres! Wij regelen graag een professioneel bedrijfsuitje voor jullie!

Kinderfeestjes

Escape Room The Workout kunnen wij ombouwen tot een Kids Escape! Erg leuk voor een origineel kinderfeestje!